Bulk supply

BULKLEVERING VAN ZUURSTOF, STIKSTOF, ARGON, HELIUM, WATERSTOF OF CO2

Bulkleveringsconcepten - Klanteninstallaties - Vloeistofopslagtanks - Opslagtanks voor gecomprimeerd gas - Telemetriemogelijkheden - Commerciële aanbiedingen

BULLEVERING CONCEPTEN

De meest economische manier om gemiddeld en in grote hoeveelheden gas te leveren. De gassen worden in vloeibare vorm getransporteerd of samengeperst in een speciale aanhangwagen over de weg of per trein. Messer exploiteert een vloot van speciale cryogene sporen voor de cryogene vloeistoffen zoals zuurstof, stikstof, argon of kooldioxide. Voor de gecomprimeerde gassen zorgen buisaanhangers voor de aanvoer van helium en waterstof. Voor bepaalde specifieke toepassingen zijn speciale processen en extra traceerbaarheidsprogramma's opgezet. Voor het transport van bijvoorbeeld voedsel en medische gassen worden de juiste wettelijke voorschriften toegepast.  
Op basis van de verbruiks- en telemetriegegevens worden dagelijks routes van productafgifte voorbereid : de trailers halen het product op in de productievestiging en leveren het product aan de installaties van de klant. Het doel is om een ononderbroken levering van het product te kunnen realiseren, zodat onze klanten zich kunnen concentreren op hun bedrijf en er zeker van kunnen zijn dat het gas bij hen aanwezig is. 
 

INSTALLATIES VAN DE KLANT - CRYOGENE TANKS

Op de locatie van de klant stelt Messer een opslagcontainer voor die is ontworpen om aan de eisen van uw gasvoorziening te voldoen. De volgende vragen moeten worden beantwoord voordat de adequate leveringsinstallatie kan worden ontworpen:

  • Welke opslaggarantie wordt gegeven
  • Is er behoefte aan een back-up concept
  • Heb je een verdamper nodig om de bulk om te zetten in vloeistof...
  • Heeft u speciale druk of doorvoerbehoefte
  • Op welke locaties de opslagvaten kunnen worden geïnstalleerd om te voldoen aan de wettelijke eisen op uw locatie
  • Welke extra veiligheidsmaatregelen moeten worden genomen om uw werknemers te beschermen?
  • Is het concept geïntegreerd in uw alarmconcept
  • Wat voor soort trainingsprogramma's nodig zijn voor uw medewerkers

 

INSTALLATIES BIJ KLANTEN - REPARATIE EN ONDERHOUD

Messer installeert niet alleen de installaties van de klant, maar zorgt ook voor het onderhoud en de noodzakelijke reparaties volgens de laatste regelgeving en wettelijke eisen. Messer stelt ook een wijziging van de configuratie voor indien het verbruiksprofiel en andere aspecten van de levering een herzien leveringsconcept noodzakelijk zouden maken.
 

TELEMETRIE MOGELIJKHEDEN

Onze klanten verwachten een betrouwbare levering met inachtneming van de bestellingen en termijnen, ongeacht de leveringsmethode. Als uw verbruik onregelmatig is en de Messer telemetrie-oplossing een goede optie kan zijn. Neem contact met ons op, wij werken graag met u samen om de oplossing te vinden die het best aan uw behoeften voldoet.


 

Onsite gas production

ONSITE GASPRODUCTIE - ZUURSTOF, STIKSTOF, CO2, WATERSTOF EN MEER

Leveringsconcepten op locatie - Installaties voor klanten - Opslagtanks voor vloeistoffen - Telemetrie-opties - Turn key-oplossingen - Advies over toepassingstechniek - Commerciële aanbiedingen

Contact form for every page

Neem contact met ons op

Maak uw keuze

contact divisies

Form

Basic form with Pardot

Er is een fout opgetreden bij het verwerken van uw registratie. Controleer de ingevoerde informatie.

-

Mr.
Door te klikken, accepteer ik het GDPR-beleid van Messer. Deze overeenkomst kan te allen tijde worden herroepen