We gebruiken cookies om inhoud te personaliseren, sociale media-functies te bieden en verkeer naar onze site te analyseren. U geeft toestemming voor het gebruik van cookies als u onze websites blijft gebruiken. Lees voor meer informatie de pagina over ons privacybeleid.
Webcontent weergeven

                

Webcontent weergeven

Continuïteit van levering volgens de noden van onze klanten

Bij ons kan u vertrouwen op een betrouwbare levering: de juiste hoeveelheid gas op het juiste moment. Daarom kan er bij ons uit verschillende leveringsmethodes gekozen worden. Of u nu kiest voor cilinders, bulk of on-site: al onze oplossingen worden volledig op uw maat gemaakt. Contacteer ons, wij zoeken graag samen met u de beste oplossing voor uw behoefte.


Gas in cilinders: Een grote variëteit in kleine hoeveelheden

Cilinders en bundels zijn uitermate geschikt voor gas in relatief kleine hoeveelheden en worden vaak gebruikt bij las- en snijtoepassingen. Cilinders komen in verschillende maten voor: de kleinere cilinders zijn uiterst geschikt voor mobiel gebruik en voor de iets grotere gasbehoefte zijn er de bundels.

Buiten de standaard cilinders zijn wij ook voortdurend bezig om moderne cilinders te ontwikkelen. Zo hebben wij onder andere de MegaTop, een cilinder met geïntegreerd ventiel. Het geïntegreerd ventiel maakt dat het gebruik eenvoudiger en veiliger is.


Gas in bulktanks: Flexibele belevering voor grotere hoeveelheden

De meest economische manier om te voorzien in middelgrote tot grote gasbehoeftes. De gassen worden als vloeibaar of gecomprimeerd gas getransporteerd met bulkwagens.

De gassen worden tot bij u geleverd. De bulktanks die we bij u installeren, zijn voorzien van een verdamper en een drukregelaar. Op deze manier kan u zelf uw gebruik afstemmen op uw toepassing.


On-site voorziening van gas

On-site gas productie kan een goede keuze zijn wanneer er een constante en hoge nood is aan industriële gassen. In zulke gevallen is een on-site installatie een kostenefficiënte en betrouwbare oplossing.

Het volume en de vereiste zuiverheid verschilt van sector tot sector en hangt ook af van de toepassing. Daarom zoeken wij ook steeds naar de oplossing die het beste past bij uw persoonlijke noden.

Samen met u bekijken we graag wat voor uw toepassingen de beste oplossing is. Laat uw contactgegevens achter en we bellen u binnen de 48 uren terug.