We gebruiken cookies om inhoud te personaliseren, sociale media-functies te bieden en verkeer naar onze site te analyseren. U geeft toestemming voor het gebruik van cookies als u onze websites blijft gebruiken. Lees voor meer informatie de pagina over ons privacybeleid.
Webcontent weergeven

Vertrouw op de uitgebreide diensten van Messer voor uw medische gassen

Veiligheid op lange termijn wordt in alle opzichten gegarandeerd

Vertrouw op de uitgebreide diensten van Messer voor uw medische gassen

Veiligheid op lange termijn wordt in alle opzichten gegarandeerd

Webcontent weergeven

Met de medische gassen van Messer garanderen we:

Levering

Met onze systemen is het mogelijk om op afstand het niveau en de druk van de gassen in een tank of cilinder te monitoren. Op basis daarvan kunnen wij leveringen automatisch uitvoeren.

Expertise

Messer is niet alleen actief als specialist op het gebied van industriële gassen, maar ook als een farmaceutisch bedrijf met een gedifferentieerd gamma aan gassen dat specifiek bestemd is voor het medische segment.

Kwaliteit

Aan de normen wordt voldaan door regelmatige interne audits, een gestandaardiseerd geneesmiddelenbewakingssysteem met gevalideerde procedures en gevalideerde computersystemen.

Webcontent weergeven

Wilt u meer weten over de medische gassen van Messer voor in uw ziekenhuis?

In onze medische brochure ontdekt u alles over de de services die wij aanbieden, ons assortiment aan hoog zuivere gassen en onze innovatieve werkwijze.

Onze experts komen graag langs om u een gratis veiligheidsopleiding te geven.

Wij willen dat u, onze medewerkers en aannemers veilig handelen. Hiervoor maken we de mensen bewust van goede veiligheidsacties om risico's te voorkomen tijdens het gebruik van de gassen. Naast deze bewustwording, hangt de veiligheid af van regels over het gebruik van gassen, het transport, de stockage en de voorziening ervan. Graag komen wij bij u ter plaatse om ervoor te zorgen dat u en uw team goed geïnformeerd zijn hierover.

Webcontent weergeven

4 redenen om met Messer samen te werken

1. Professionele ondersteuning

Het medical team van Messer geeft u het nodige advies, veiligheidsopleidingen en duidelijke demonstraties voor het gebruik van onze services. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen snel, persoonlijk en individueel, indien nodig op locatie.

2. Ontdek Messer's E-services

Verspil geen tijd met ingewikkelde bestelprocedures en focus op wat er echt toe doet dankzij onze gebruiksvriendelijke en eenvoudige elektronische diensten. Vereenvoudig uw administratie rond bestellen.

3. Uw veiligheid is onze prioriteit

Goed georganiseerde veiligheids- en kwaliteitsrichtlijnen de basis vormen om veilig te kunnen omgaan met operationele risico’s. We maken u bewust van goede veiligheidsacties om risico’s te voorkomen tijdens het gebruik van de gassen

4. De hoogst mogelijke kwaliteit

Wij bieden gassen als medicinale producten met een volledig assortiment accessoires, met de hoogst mogelijke productkwaliteit inclusief een volledige controle in de gehele waardeketen en een extreem hoge leverbetrouwbaarheid.

Messer Form

Webcontent weergeven

Download de brochure over de medische mengsels van Messer voor uw ziekenhuis

Ontdek hoe u tijd, werk en geld kan besparen dankzij onze services

Krijg uw gratis veiligheidsopleiding

Onze experts komen graag langs