We gebruiken cookies om inhoud te personaliseren, sociale media-functies te bieden en verkeer naar onze site te analyseren. U geeft toestemming voor het gebruik van cookies als u onze websites blijft gebruiken. Lees voor meer informatie de pagina over ons privacybeleid.
Webcontent weergeven

Messer doet...

Messer schenkt veel aandacht aan collegialiteit en een goede werksfeer. Daarom is, naast inspanning, ook ontspanning belangrijk. Door leuke activiteiten te organiseren, werken we het groepsgevoel en teamwork in de hand, want een gelukkige medewerker is er (minstens) twee waard.

 

... de Great Breweries Walk/Marathon (03/06/'18)

Op zondag 3 juni zijn enkele medewerkers een sportieve challenge aangegaan. Een tocht van 25 km of 42 km door drie gekende brouwerijen in België: Duvel Moortgat, Palm Belgian Craft Brewers en Brouwerij Bosteels. Al onze deelnemers hebben de eindstreep gehaald, waaronder 1 marathonloper.

 

... de kick-off meeting (22/03/'18)

Messer organiseert jaarlijks een leuke kick-off meeting waarbij we niet enkel de doelstellingen en projecten voor het nieuwe jaar toelichten, maar ook een leuke activiteit voorzien waar al de medewerkers bij betrokken zijn. Dit jaar zijn we naar Verbeke Foundation geweest waar we aan de hand van leuke weetjes en feiten doorheen de geschiedenis van Messer zijn gegaan. De avond hebben we in stijl afgesloten met een heerlijk diner.