Internet explorer not supported - Please switch to Edge, Firefox, Chrome, Opera or other browser and improve the safety of your navigation

Navigation Menu

125 jaar Messer Belgium - Messer Belgium

Breadcrumb

Nieuws

Nieuws

Nested Applications

Navigation Menu

Web Content Tags

null 125 jaar Messer Belgium
Terug
20 Sep, 2021

125 jaar Messer Belgium

Van L'Oxhydrique naar Messer Belgium

Deze zomer versierden niet minder dan 125 kaarsjes de verjaardagstaart van Messer Belgium. L'Oxhydrique zag voor het eerst het daglicht als onderneming op 14 juli 1896. Het bedrijf ontstond dankzij de uitvinding van de chalumeau. Dat is een op zuurstof en waterstof werkende staalsnijbrander. Eind 1905 werd de bedrijfsnaam uitgebreid tot L'Oxhydrique Internationale. In januari 1997 werd de bedrijfsnaam officieel gewijzigd in Messer Belgium. Met 125 jaar zijn we een van de oudste bedrijven van de Messer-familie. En daar zijn we natuurlijk erg trots op!

Feest

Toen de tijd rijp was om ons jubileum te vieren, hadden we het geluk dat de geldende coronavirusregels ons toelieten een heus feest te organiseren. Het onderstreepte het feit dat Messer 's werelds grootste familiebedrijf in de industrie is: onder de noemer "Family first" deelden we de dag vol spanning, sport en leuke activiteiten voor al onze collega's en hun gezinnen. Of het nu ging om springen in het springkasteel, salsadansen, het ervaren van virtual reality of het vliegen met een cameradrone, voor elke leeftijdsgroep was er iets te doen. Kortom, we hebben veel gelachen en samen met onze "special guests" - Stefan Messer en zijn gezin - genoten van deze heel bijzondere dag. En 's avonds dansten we - zij het met voorzichtige passen en de juiste afstand - op de muziek van de fantastische coverband "Wednesday Night Jams". Wat een geweldig gevoel was dat!

 

Delen