We gebruiken cookies om inhoud te personaliseren, sociale media-functies te bieden en verkeer naar onze site te analyseren. U geeft toestemming voor het gebruik van cookies als u onze websites blijft gebruiken. Lees voor meer informatie de pagina over ons privacybeleid.
Webcontent weergeven

                

Webcontent weergeven

Technische ondersteuning

De ervaring en knowhow van Messer in de industriële wereld is één van onze grootste troeven.

U kan profiteren van onze kwaliteitsgeoriënteerde benadering en expertise in ontwikkeling, planning, aankoop en coördinatie. Messer biedt een compleet pakket aan dat alle aspecten van engineering, installatie, constructie en gasbevoorrading omvat: een totaaloplossing voor uw toepassing.

Het Messer team staat dan ook borg voor uitstekende kwaliteit en een snelle, flexibele service, zowel in constructie als in het operationeel aspect door:

 • 24u/24u assistentie
   
 • Het uitvoeren van testen in samenwerking met u voor de verbetering of ontwikkeling van uw product.
   
 • Het geven van veiligheidsopleidingen aan u.
   
 • Telemetrie: Afstandsmonitoring en controle zonder on-site personeel.
   
 • Een back-up leveringssysteem dat consumptiepieken en stilleggingen voor onderhoud op een flexibele manier kan opvangen.
   
 • Een service overeenkomst waarbij Messer Belgium alle voorgeschreven controles volgens Vlarem II uitvoert.


De producten en diensten die Messer Belgium aanbiedt gaan van hoog-efficiënte vervaardigingsprocessen die gassen gebruiken, tot het ontwikkelen van nieuwe processen en procesvarianten. Met als doel het verbeteren van kwaliteit en productiviteit.

Dit toont aan hoe een samenwerking met Messer Belgium resulteert in kost-efficiënte oplossingen.