We gebruiken cookies om inhoud te personaliseren, sociale media-functies te bieden en verkeer naar onze site te analyseren. U geeft toestemming voor het gebruik van cookies als u onze websites blijft gebruiken. Lees voor meer informatie de pagina over ons privacybeleid.
Webcontent weergeven

Messer Belgium, uw partner voor al uw industriële gassen

Al meer dan 100 jaar wordt de naam Messer geassocieerd met een uitgebreide expertise in de wereld van de industriële gassen. Messer produceert en levert zuurstof, stikstof, argon, koolstofdioxide, waterstof, helium, specialiteitsgassen, gassen voor medische doeleinden en een groot aanbod aan gasmengels.

Wij onderscheiden ons niet alleen door onze deskundigheid in de materie, maar tevens door de excellente service die we nastreven. Wij gaan in dialoog met u. Luisteren en begrijpen. En komen met pasklare antwoorden en oplossingen op uw maat. Daar maakt Messer het verschil.

Webcontent weergeven

Wilt u meer weten over de ternaire mengsels van Messer voor de lasindustrie?

Otndek alles over de drievoudige besparingen die wij mogelijk maken, ons breed assortiment aan mengsels en onze innovatieve werkwijze.Onze experts komen graag langs om u een gratis demo te geven.

Meer

Uw betrouwbare CO2 leverancier

Dankzij onze 2 onafhankelijke bronnen kunnen wij u kwaliteit en productbeschikbaarheid garanderen. Of het nu gaat over voeding, dranken, transportkoeling, afvalwaterzuivering, .... Voor alle CO2 toepassingen kan u op ons rekenen...

Meer

Messer en CVC Fund VII verwerven van Linde activa in Noord- en Zuid-Amerika

Messer en het investeringsbedrijf CVC Capital Partners hebben vandaag een overeenkomst gesloten met Linde AG en Praxair Inc. voor de overname van het overgrote deel van de Lindebedrijven in de VS, Canada, Brazilië en Colombia, alsook van de business van Praxair in Chili.

Meer