Werken bij Messer

Werken bij Messer

Werken bij Messer - carrière - loopbaan - medewerkers - openstaande vacatures

Treed binnen in de fascinerende en veelzijdige wereld van de luchtgassen. (Je weet wel, de gassen die de bubbels in je bier of cola maken, of die de vaccins en je diepvriesgroenten koelen, tot zelfs de gassen die in neonlichten worden gebruikt.)

Messer Group is een toonaangevende Europese producent van industriële gassen (o.a. Zuurstof, Stikstof, Argon). Wereldwijd stelt het niet-beursgenoteerde Duitse familiebedrijf meer dan 11.000 mensen te werk. Bij Messer Benelux zorgen 135 medewerkers voor een efficiënte en kwalitatieve klantenservice.

Messer Benelux (Belgium) hecht veel aandacht aan het welzijn van het personeel.
Plezier in het werk, doorgroeimogelijkheden en een eerlijk salaris dragen bij tot een gezonde werksfeer. Messer Benelux ziet er op toe dat er een juiste balans is tussen werk en eigen tijd, een garantie voor de beste productiviteit voor nu en in de toekomst.
Inspelen op de vraag van de klant en aanreiken van oplossingen en toepassingen op maat is ons motto..
Met onze gassen zijn we in alle markten thuis: drinkwaterproductie, voedingsindustrie, laboratoria, chemieconcerns, milieutechnische toepassingen, lassen en snijden, metallurgie, papierindustrie, ziekenhuizen, ...
 

Wij bieden ....

Glijdende werkuren, zo kan je je werkdag starten tussen 7 en 10u en beëindigen vanaf 15.30u in samenspraak met je collega’s, want de klantendienst moet bereikbaar blijven. Je bepaalt dus mee volgens welk ritme je je afgesproken aantal uren per week presteert.
Ideaal voor vroege vogels, maar ook voor wie zich ‘s morgens graag nog eens omdraait in bed. In combinatie met de al vele jaren ingeburgerde mogelijkheid tot Home Office, heb je zo de tools om je worklife-balance te optimaliseren.

Naast werken is vakantie uiteraard ook belangrijk, Messer heeft geen vaste sluitingsperiode, dus je plant je vakantie- én ADV-dagen in in overleg met je leidinggevende en je collega’s.

Een no-nonsense werksfeer met veel gelegenheid tot interne en externe opleidingen, een transparante communicatie over cijfers en resultaten, waar initiatiefnemers zich thuis voelen en het management-team tussen de mensen staat.

Dit gaat gepaard met een uitgebreid voorwaardenpakket: een mooi salaris, maaltijdcheques van 8 euro,vakantiegeld, 13e maand. Behaal jij je doelstellingen, dan ontvang je bovendien een jaarlijkse bonus.

Je wordt aangesloten bij een prima hospitalisatie- en groepsverzekering en verder alle tools die je nodig hebt om je werk goed uit te oefenen en je doelstellingen waar te maken.

And last but not least: bij Messer zeggen we geen “neen” tegen een feestje, voor wie braaf is komt de sint en de kerstman langs, is er een jaarlijks budget voor een teambuilding in je eigen afdeling en moedigen we ook eigen initiatieven van collega’s aan (een voetbaltornooi of een after work) Opnieuw allemaal te beleven met diezelfde leuke collega’s van hierboven -> met andere woorden: Messer is een TOPbedrijf om voor te werken!


Opleidingen

Bij Messer sta je mee aan het roer van je opleiding en je carrière. We stimuleren initiatief en eigen inbreng. Onze medewerkers werken actief mee aan hun traject bij ons en daar horen ook opleidingen bij. Opleidingsbehoeften worden uiteraard door ons gedetecteerd, maar ook jij kan je specifieke noden onder onze aandacht brengen en voorstellen doen.

Naast externe opleidingen, organiseren we ook teammeetings, cross-departementale projecten, case studies, coaching sessies  …. veel opportuniteiten dus om “on the job” met je collega’s ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren.

Web Content Tags

teaser vacatures