Breadcrumb

Specialty gase page

SPECIALITEITSGASSEN

Heb je hoge normen? Wij ook! Speciale gassen van Messer

Leverancier van speciale gassen

Als toonaangevende industriële gasspecialist biedt Messer een breed scala aan speciale gassen aan. Het uitgebreide product omvat vloeibaar helium, hoogzuivere gassen, zeldzame gassen, standaard- en individuele gasmengsels en de benodigde apparatuur voor speciale gassen. De producteisen zijn net zo specifiek en divers als de toepassingen.
 

Betrouwbare en gecertificeerde kwaliteit

Betrouwbare productkwaliteit is de belangrijkste vereiste voor speciale gassen. De naleving van de gedefinieerde productspecificaties is gebaseerd op een strikt kwaliteitsmanagement. De uitgebreide en langdurige ervaring en de hooggekwalificeerde medewerkers in ontwikkeling, productie en analyse stellen ons in staat om voortdurend te voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van onze klanten.
 

Gespecialiseerde productielocaties

Messer exploiteert installaties voor de productie van speciale gassen in Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika. In Europa zijn onze fabrieken gevestigd in België, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Servië en Hongarije. Door middel van decentrale productie zorgen wij voor een nauw contact met onze klanten. Tegelijkertijd bieden wij, dankzij de centrale coördinatie van onze fabrieken, een constante hoge kwaliteit van onze producten. Naast het algemene kwaliteitsmanagementsysteem volgens de ISO/EN 9000-familie beschikken vier van onze Europese fabrieken voor speciale gassen over een accreditatie als kalibratielaboratorium volgens ISO 17025. Met de aanvullende accreditatie volgens ISO/EN 17034 bereikt ons Zwitserse laboratorium de erkenning, dat het voldoet aan de hoogste kwaliteits- en competentie-eisen, die nodig zijn voor de productie van gecertificeerde referentiematerialen.
 

Speciale gassen portofolio

Het assortiment speciale gasproducten omvat een breed scala aan hoogwaardige producten - van vloeibaar helium tot een uitgebreid gamma van zuivere gassen en standaardmengsels tot gasmengsels die speciaal op maat van de klant worden geproduceerd. De leveringsmogelijkheden lopen uiteen van gasmengsels in drukbussen tot bulklevering van zuivere gassen, van technische tot 6,0-kwaliteit. Onze klanten profiteren van de expertise in probleemoplossing, die de experts van Messer in een persoonlijk advies demonstreren.
 

Toepassingen

Alleen door hun toepassing worden gassen nuttig. Zo wordt vloeibaar helium gebruikt om MRI's te koelen (magnetische resonantie beeldvorming), wordt heliumgas gebruikt als hefgas in ballonnen of luchtschepen en met een hogere zuiverheid als draaggas in gaschromatografie. Uiteraard stellen deze toepassingen heel andere eisen aan het product, de afleveringsvorm, de gebruikte apparatuur en de geleverde service. De experts van Messer werken samen met de gebruiker aan een optimaal concept voor elk afzonderlijk geval.
 

Services

Veiligheid is altijd een topprioriteit. Messer geeft informatie over de gaseigenschappen, de veilige omgang met gassen en geeft veiligheidsinstructies. Klanten die gebruik maken van een groot aantal kalibratiegassen, bijvoorbeeld in een laboratorium, kunnen gebruik maken van de online managementtool myLab.
 

Ontdek de voordelen van onze specialiteitsgassen:

  • Uitzonderlijke Zuiverheid: Bij Messer Netherlands streven we naar de hoogste zuiverheid van onze specialiteitsgassen. Ze worden vervaardigd volgens strikte normen en ondergaan uitgebreide kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de strengste specificaties.

  • Maatwerkoplossingen: We begrijpen dat elke branche en toepassing uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Onze deskundige teams werken nauw met u samen om de juiste mix van gassen te vinden die uw processen optimaliseert en verbetert.

  • Technische Expertise: Met jarenlange ervaring en diepgaande technische kennis staan onze specialisten voor u klaar om advies en ondersteuning te bieden. We kunnen u helpen bij het identificeren van de juiste specialiteitsgassen en het optimaliseren van uw processen voor maximale efficiëntie en kwaliteit.

  • Brede Toepassingsmogelijkheden: Onze specialiteitsgassen vinden toepassing in diverse industrieën, waaronder de farmaceutische sector, elektronica, voedsel- en drankindustrie, laboratoria en meer. Of u nu hoogzuivere gassen voor analytische instrumenten nodig heeft of gassen voor precisiewerkzaamheden, wij hebben de oplossingen die aan uw specifieke vereisten voldoen.

 

Waarom kiezen voor Messer Belgium?

  • Kwaliteit en Veiligheid: Messer staat bekend om zijn hoogwaardige gassen die voldoen aan strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen. U kunt vertrouwen op onze gassen voor consistente prestaties en betrouwbare resultaten.

  • Innovatie: Als innovatieleider in de industrie blijven we ons voortdurend ontwikkelen en investeren in nieuwe technologieën en producten. We streven ernaar om u de nieuwste en meest geavanceerde specialiteitsgassen te bieden die voldoen aan de evoluerende behoeften van uw industrie.

  • Klantgerichte Benadering: Bij Messer staat uw tevredenheid voorop. We luisteren naar uw behoeften, bieden op maat gemaakte oplossingen en zorgen voor uitstekende klantenservice. U kunt rekenen op onze expertise en toewijding om aan al uw verwachtingen te voldoen.

  • Betrouwbare Levering: Messer zorgt voor een betrouwbare en tijdige levering van uw specialiteitsgassen. We begrijpen het belang van continuïteit in uw processen en streven naar een soepele logistiek en een betrouwbare voorraad van specialiteitsgassen.

Bezoek de groep speciaalgassen website