We gebruiken cookies om inhoud te personaliseren, sociale media-functies te bieden en verkeer naar onze site te analyseren. U geeft toestemming voor het gebruik van cookies als u onze websites blijft gebruiken. Lees voor meer informatie de pagina over ons privacybeleid.
Webcontent weergeven

                

Webcontent weergeven

Messer Belgium nv

Messer Belgium, part of the Messer Group

Sinds meer dan 100 jaar wordt de naam van Messer verbonden aan competentie voor alles wat met industriële gassen te maken heeft. Messer produceert en levert zuurstof, stikstof, argon, kooldioxide, waterstof, helium, lasbeschermgassen, speciale gassen, medicinale gassen en een uitgebreid gamma gasmengsels. De Messer Group is één van de toonaangevende Europese industriële gasproducenten. Wereldwijd stelt het niet-beursgenoteerde familiebedrijf Messer ca. 5.400 mensen - verspreid over 33 landen - tewerk.

Messer Belgium doet meer dan gewoonweg gas leveren. Met innovaties, know-how, hoog kwaliteitsmateriaal en jarenlange ervaring werken wij met onze klanten op alle terreinen een professionele relatie uit. Onze duurzame aanpak legt de nadruk op de behoeften van onze klanten en is gebaseerd op onze gemeenschappelijke verantwoordelijkheid voor mens, milieu en vooruitgang.
 

Messer Benelux, samen sterker

Samen met onze Nederlandse collega's van Messer B.V. vormen wij Messer Benelux. Door nauw samen te werken op gebied van kennis, administratie en infrastructuur kunnen we onze klanten nog beter ten dienste zijn. Enkele facts and figures over Messer Benelux:

60
Depots

+300.000
Cilinders

+50
Vrachtwagens

2
Locaties

125
Medewerkers

€ 49 mio
Omzet