Internet explorer not supported - Please switch to Edge, Firefox, Chrome, Opera or other browser and improve the safety of your navigation

Navigation Menu

Contact - Messer Belgium e-services

Language Selector

Nederlandsfrançais

Nested Applications

Onboarding_CustomerServiceContact

Heeft u vragen?

Neem contact op met onze klantenservice of bel naar +32 3 561 61 11.

Form (Globaal)

Form_Onboarding_CustomerServiceContact

Er is een fout opgetreden bij het verwerken van uw registratie. Controleer de ingevoerde informatie.

Messer Benelux hecht veel belang aan het beschermen en respecteren van je privacy, en we zullen je persoonlijke gegevens alleen gebruiken om je account te beheren en om de producten en diensten te leveren die je bij ons hebt aangevraagd. Om u de gevraagde inhoud te kunnen leveren, moeten we uw persoonlijke gegevens opslaan en verwerken. Als u ons toestemming geeft om uw persoonlijke gegevens voor dit doel op te slaan, vink dan het selectievakje aan.

Van tijd tot tijd willen we contact met u opnemen over onze producten en diensten en andere inhoud die voor u interessant kan zijn. Als u ermee instemt dat wij voor dit doel contact met u opnemen, vink dan het selectievakje aan. U kunt zich te allen tijde afmelden voor deze communicatie. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe u zich kunt afmelden, onze privacypraktijken en hoe wij uw privacy beschermen en respecteren.

Web Content Tags