Promotion for e-connect

E-CONNECT

Dagelijkse operaties geautomatiseerd

Wat is e-Connect

Elke gaslevering gaat vergezeld van talrijke documenten: Bestelling, orderbevestiging, leveringsbon, leveringsbevestiging, factuur, betalingsopdracht, ontvangst van betaling en nog veel meer. Bij elektronische gegevensuitwisseling (EDI) worden gegevensrecords en uitwisselingsprocessen eenmalig gedefinieerd en geprogrammeerd. De communicatie tussen uw ERP-systeem (Enterprise Resource Planning) en het SAP-systeem van Messer wordt opgezet: De automatische administratie kan beginnen. Met elektronische gegevensuitwisseling (EDI) kunt u

Beheer zonder knoppen in te drukken

  • Processen automatiseren en versnellen en kosten besparen
  • Administratie vlot en foutloos afhandelen
  • Reken op de expertise van Messer's IT-beveiligingsexperts

Met onze EDI-oplossingen komt ons ERP-systeem rechtstreeks overeen met het uwe en wordt het "papierwerk" zonder menselijke tussenkomst beheerd. Facturen, leveringsbonnen, creditnota's, kwaliteitscertificaten en andere gegevens worden elektronisch naar uw ERP-systeem gestuurd, waar de digitale informatie direct wordt verwerkt. Aangezien de communicatie in beide richtingen verloopt, kan uw ERP-systeem ook gegevens over bestellingen, leveringsbevestigingen en betalingsinstructies naar het Messer ERP sturen. Het enige wat u hoeft te doen is de processen en gegevensformaten eenmalig te definiƫren. Wij bieden u twee mogelijkheden voor het gebruik van onze EDI-oplossing: De eerste bestaat uit een standaardpakket met voorgedefinieerde protocollen en processen. De systemen worden via het internet aan elkaar gekoppeld. Met de tweede optie ontwikkelt Messer - samen met uw IT-afdeling - een op maat gemaakt pakket van protocollen, datasets en processen. In beide gevallen worden uw processen geoptimaliseerd en versneld, zodat u bij elke gaslevering aanzienlijke administratiekosten kunt besparen.

Promotion of e-services

E-SERVICES

Tools en functies om uw leven te vergemakkelijken 24/7

Contact form for every page

Contact

Een echt persoon zal antwoorden

Contact

Form

Contact

Er is een fout opgetreden bij het verwerken van uw registratie. Controleer de ingevoerde informatie.
Mvr.
Ik ben het eens met de voorwaarden van het privacybeleid van Messer. Ik kan mijn toestemming op elk moment in de toekomst intrekken.