Language Selector

Nederlandsfran├žais

Promotion for e-ccts

e-CCTS

De oplossing voor het beheer van de cilindervoorraad

Wat is e-ccts

Elke Messer-gasfles heeft een eigen barcode die zowel bij het vullen en afleveren als bij het retourneren en bij de kwaliteitscontrole wordt gescand. Met E-Stock stellen we deze gegevens online beschikbaar - als individuele informatie en als statistieken. Betekent de wettelijke verplichting of de wens tot betere controle dat u de cilinders moet traceren tot aan het punt van gebruik? Maak dan gebruik van E-ccts (Customer Cylinder Tracking System). Met E-ccts vult u uw database aan met cilinderbewegingen van en naar interne verbruikspunten - via een webinterface of via een barcodelezer. Wij adviseren en ondersteunen u graag bij de implementatie van hard- en software en bieden u trainingen ter plaatse aan.

Met E-ccts data kan u

  • De geschiedenis van elke individuele cilinder nauwkeurig traceren tot aan het punt van verbruik
  • Controleer de verblijftijd van elke cilinder - ontvang op verzoek een melding als de opslag van een cilinder een door u bepaalde periode overschrijdt
  • Organiseer een terugroepactie binnen enkele seconden als zich kwaliteitsproblemen voordoen
  • Gebruik een uitgebreide statistiekfunctie in vergelijking met E-Stock

Talrijke voordelen voor uw individueel gebruik Om optimaal gebruik te kunnen maken van E-ccts online, adviseren wij u graag persoonlijk en laten wij u graag zien welk systeem voor u het meest geschikt is vanuit organisatorisch en economisch oogpunt. Zodra u een beslissing heeft genomen, helpen wij u met de basisconfiguratie van het systeem (afleverpunten, gebruikersadministratie) en bieden wij u trainingen aan in uw bedrijf. Als u kiest voor de versie met barcodelezer, levert, installeert en traint Messer u ook op dit gebied. Om gebruik te maken van E-ccts kunt u toegang krijgen tot een gepersonaliseerde website op https://eccts.messergroup.com en profiteren van de volgende voordelen:

  • Eenvoudig gebruik - alle functionaliteiten komen overeen met die van E-Stock
  • Verbeterde statistische evaluaties die u direct toegang geven tot bijvoorbeeld het terugroepen van actiegegevens
  • Duidelijke administratie van leveringspunten, gebruikers en autorisaties
  • Directe invoer van interne cilinderbewegingen of overdracht van gegevens van de barcodelezer

Praktisch in de praktijk

De gegevens van Messer uit scanprocessen, bijvoorbeeld tijdens het vullen, de kwaliteitscontrole en de levering, vormen de basis van E-ccts, die u aanvult met uw interne invoer of scans. De verkregen gegevens kunnen worden gebruikt voor uw interne administratie, zodat u uw cilindervoorraad te allen tijde onder controle heeft en er zeker van kunt zijn dat u aan de wettelijke eisen voldoet.

Promotion for e-ccts

e-CCTS

De oplossing voor het beheer van de cilindervoorraad